Tuesday, May 17, 2011

: Saya sedang busy sebabnya... :

Minggu ni, shu agak busy sedikit sebabnya....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jangan marah ek...
saja je nak main titik-titik ni..
best plak main tekan-tekan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok la..
sebabnya...
insyaAllah kami nak balik ke Malaysia sabtu ni...
bukan back for good..
tapi en hubby ada tugas di tanah air tercinta selama 3 bulan..
sempatlah kami beraya sehari dua di sana nanti..insyaAllah..
dan kami terpaksa pulang awal sebab Ammar dah mula bersekolah disini..

nanti shu reveal satu lagi berita ye...shu berdoa agar semuanya berjalan dengan lancar dan seperti yang dirancangkan..insyaAllah..

sekarang ni..shu tengah busy dengan mengemas, mencuci, membasuh dan sebagainya lah..rumah nak kena tinggal 3 bulan..kalau tak dibuang habuk yang ada, nanti masa kami balik..habuk dah penuh satu rumah..haha

ok..shu nak sambung buat kerja rumah..

8 comments:

mast@work said...

bestnyaaa..

selamat bercuti kak yol

Tijah said...

shu. nati contact akak tauu...

StrewberiManis =) said...

bestnyaaaaaaaaaa

selamat bercuti di samping keluarga tercinta ye :)

ishamizu said...

ye ke? bestnyaa...3 bln tuh. mak k.izu plak nk dtg sini, sabtu ni sampai. tp tu la 2 mgu je. huhu

BTW, enjoy yea..:)

Nurul said...

welkam bek home yol

Fiza Ibrahim Apani said...

yeay!! leh cubit pipi aqila...

cara nak dapat RM said...

semoga cuti ini seronok

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru? Share catanan2 sekolah atau e-books?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dm files lain dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)