Thursday, May 12, 2011

: Birthday Aqila tapi Ammar yang over :

Memula shu memang tak plan nak celebrate birthday Aqila..tapi kesian rasanya sebab Abang Ammar dia every year tiup lilin..disebabkan kami tidak mahu ada jurang..kami tetap sambut anak beranak je kali ni..en hubby beli kek pun bukan yang jenis ada karektor kartun..beli yang kami boleh habiskan nanti..kek coklat la..apa lagi kan..

Aqila macam tak tahu apa-apa..dari dia bangun pagi..shu dah wish dekat Aqila tapi Ammar dengar..dia boleh kata bukan birthday Aqila..ini birthday Ammar..over tau..bila shu nyanyi lagu 'happy birthday to you' dekat Aqila pun..dia kata birthday Ammar Shamel..hish hish..

Atuk dan nenek Aqila skype..nyanyi lagu 'happy birthday to you' tak sebut nama Ammar..terus Ammar merajuk..adoii Ammar ni..

Malam tadi..seisi potong kek..Ammar yang over excited..Aqila tiup pun dari jauh je..haha....tengok la video tu....



1 comment:

Fiza Ibrahim Apani said...

comelnya ammar masa ni..skang dh big boy..