Monday, May 2, 2011

: Selamat Hari Buruh :

Hari ni uolls cuti lagi ek..mesti seronok kan sebab dapat meluangkan masa bersama family tercinta..

Kami dekat sini pun masih bercuti sempena Summer Bank Holiday..so kiranya cuti kami dekat sini pun agak panjang dari hari Jumaat sempena Royal Wedding..tapi kami tetap tak buat apa-apa plan nak pergi bercuti pusing-pusing UK..kami tengah simpan duit ni..nak balik Malaysia..insyaAllah Mei ni..doa-doakan lah ek...

Kalau dah cuti-cuti ni..takkan takde lauk special untuk family tercinta ke..haha ada...tapi esok le shu upload ek...ada penyakit M..haha

so sempena Hari Buruh semalam..jadilah pekerja yang ikhlas untuk majikan anda..insyaAllah wang gaji bulan-bulan anda lebih berkat...message apakah ini???? haha

tata....enjoy ur holiday..


1 comment:

Fiza Ibrahim Apani said...

haha..best apa msg tu..kerja mesti dengan hati yg tulus ikhlas, jujur & setia..Insyaallah diberkatiNya..

^-^