Monday, April 25, 2011

: Hola :

Hari ni..kat UK tengah cuti panjang..dari hari jumaat sampai isnin..

Kan best kalau dekat KL..time cuti-cuti panjang ni..kami dah selamat balik Pulau Aman makan mee udang..haha tapi apa kan daya..kami ni pun lepak-lepak je dekat rumah..

Bila dah cuti-cuti ni..takde la masak special-special pun..shu tak bape ada mood nak masak..tak berapa sihat la uolls.. :)

Apa..gambar kat London..ada orang nak tengok ke..?haha

Actually, shu tak pegang kamera sangat..time tu Ammar dengan Aqila tak sihat kan..jalan-jalan pun takde mood..dah le pergi makan dekat Malaysian Hall takde nasi lemak sambal sotong..sentap tau..3-3 hari shu makan kat sana..sambal sotong takde..waaaaa

ni ada 2 keping je..day 1 kat London..

dekat Hyde park

Oxford street..

jangan muntah hijau tengok gambar shu teleng kepala tu ek..

5 comments:

mast@work said...

kurus la nampak..

kami minggu depan golden week.. best2.. baru nak rasa cuti

shuzana said...

mast..
kak yol next week pun cuti panjang lg..4 hari gak..ada royal wedding dgn summer bank holiday..tp tetap x g mana2...sila sanggap duduk rumah..

kak liza said...

yol..tu je ker...tulis pjg skit...n gmbaq bnyk skit...ntah bila ler leh smpi sana ek...

shuzana said...

kak liza
insyaAllah kak..bila shu sihat sket ek..

::The Shopaholic Tauke:: said...

pulau aman is my mom punye kampung....!!;-)