Friday, April 8, 2011

: Italian food :




Petang td..dah lapar sangat..shu makan makanan kat atas tu..kebetulan ada lebihan kuah spagetti lunch ammar..shu rebus tortelloni..sedappppppppp..

ada banyak flavours.. mushroom ado, cheese ado....yummy..!

ok lah..just nak bgtau..hari ni shu nak cuti-cuti ke London..bukan jalan-jalan shopping-shopping pun..saje je en hubby ajak temankan dia pergi tengok match antara club chelsea vs club wigan dekat stamford bridge..ni kali pertama en hubby tgk match dekat stamford bridge..sebelum ni dia tengok match antara club liverpool vc chelsea dekat Anfield, Liverpool sebab husband kak farah peminat liverpool..so dorang pergi together-gether..hihi

En hubby je sorang yang tengok match..nanti kami duduk dalam bilik hotel layan dvd je..

agenda lain ke London adalah melantak makan di Malaysian Hall Canteen (adoiii hilang diet ku)..dalam fikiran ni dah fikir nak makan nasi lemak sambal sotong..nak makan kuew tiew goreng..nak makan ikan keli bercili..nak minum teh tarik..kuih muih..sedappppppnnnyyerrrr..semoga impianku menjadi kenyataan..hihi peace

3 comments:

Nurul said...

uisy yol? ko diet ker? macam tak cayer jer

mast@work said...

sedapnya sambal sotong.. sluurrppp

shuzana said...

nurul
harus le nyah..aku kena diet kolestrol..walaupun badan kuwus..kolestrol kena jaga weii..tu yg bahaya...

mast
nanti kak yol tolong makankan..ngeh ngeh