Wednesday, May 11, 2011

: Aqila is 2 :



Shu sayang sangat dekat my princess ni..dialah 'my breastfeeding partner' till now..syukur Alhamdulillah...akan diteruskan selagi termampu..

Banyak kenangan manis dan pahit sepanjang kami menjaga dan membesarkan Aqila..sesungguhnya AQila seorang anak yang bijak..cerdik dan cantik di mata kami..

Aqila dah boleh cakap sikit-sikit..suka sebut 'sorry' kalau dia buat silap..suka sebut 'thank you' lepas terima apa2 barang dari kami..suka nyanyi lagu 'twinkle-twinkle little star'..suka usik abang Ammar..suka mengira '1 to 10' tapi dalam urutan berterabur..dah pandai makan sendiri..suka conteng dinding..haha..

Yang paling buat shu cair bila dia minta sesuatu benda tapi shu tak bagi..dia akan kata...'pleassseeeee'.....memang tak jadi tak bagi especially bila dia nak bf, tapi shu tengah sibuk masak ke....terus berhenti masak skejap..demi anak kan..

Aqila..papa, mama dan abg Ammar berharap..jadilah anak, adik dan kakak yang baik..jadilah anak yang solehah kepada agama, keluarga dan negara..belajar pandai-pandai sehingga menjadi orang yang berjaya..jangan lupa sedekahkan al-Fatihah andai kata kami telah tiada nanti..sesungguhnya Aqila ratu dihati kami..

Nur Aqilah Shaurah
11-05-11
2 years old
Hull

8 comments:

mast@work said...

happy birthday aqila.. moga jadi anak yang soleh..

My Zara Haus said...

happy birthday to kak qila..with luv aisha zara & family, sentul KL

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Heppi Bestday dear ... makin terselah kecomellan dia ;-)

fyzra@yahoo.com said...

hepi besday aqila....

ishamizu said...

happy birthday to ur cutie..baru 2 thn ehh, tinggi dia! :)

Anonymous said...

Happy birthday Aqila....moga menjadi anak yg solehah....

shuzana said...

mast
tq..insyaAllah mmg tu doa kami siang mlm...

along
tq..x sabar nk jumpe sedara mara di mesia..

diana
tq diana..:)

dina
tq beb

kak is
tq kak..tinggi jugak..tp vontot tongek..haha

anonymous
tq..insyaAllah...

StrewberiManis =) said...

hukkk hukkk Aqila meh sni kejap
nak ceom puas2
geram tgk pipi tu :)

btw Happy Birthday dear
jgn noty2 ye, kesian mama :D